صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران علت فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی در حال بررسی است چه بیمارانی نمی‌توانند به حج تمتع اعزام شوند؟ رئیس سازمان نظام پرستاری کشور: کمبود نیرو یکی از موانع اصلی ارتقای کیفیت خدمات پرستاری است آمار نگران کننده طلاق در ۶ ماه نخست امسال و واکنش سازمان ثبت احوال به آن کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟ توصیه‌های عملی و قابل استفاده برای گفتن «ببخشید» | هنر عذرخواهی کردن هشدار متخصص قلب و عروق درباره تأثیر سرمای هوا بر سلامت قلب چراغ روشن هنگام شب، فاجعه‌ای برای قلب است الحاق ۶ هواپیما به ناوگان هوایی کشور طی سال ۱۴۰۴ اعتراف سارق سابقه‌دار به ۲۲ فقره سرقت از انباری‌های مجتمع‌های مسکونی در بولوار رسالت مشهد (۳ آبان ۱۴۰۴) آب نوشیدن یک پلنگ از آبشخور در ارتفاعات دنا + فیلم صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم خواص پاپایا برای مردان و زنان این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انجام عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی برای اولین بار در مشهد | زندگی دوباره در انتظار دریافت‌کنندگان قلب مصنوعی

  • کد خبر: ۳۵۸۳۳۶
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
انجام عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی برای اولین بار در مشهد | زندگی دوباره در انتظار دریافت‌کنندگان قلب مصنوعی
رئیس بیمارستان تخصصی قلب و عروق جوادالائمه(ع) مشهد گفت: برای اولین بار در کشور، عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی، روز چهارشنبه هفته جاری در بیمارستان تخصصی قلب و عروق جوادالائمه(ع) مشهد انجام خواهد شد.

دکتر محمد محمدی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه این عمل در کشور تا پیش از این در بیمارستان‌های دولتی انجام می‌شده است، افزود: عمل موفق قلب مصنوعی در کل کشور فقط در بیمارستان شهید رجایی تهران و از سال گذشته در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه دستگاهی مانند تلفن همراه همچون کیف کوچکی در ناحیه کمر بیمار قرار داده می‌شود که تنظیمات قلب مصنوعی از طریق آن دستگاه صورت می‌گیرد، گفت: پس از انجام عمل و مرخص‌شدن بیمار، ممکن است بیمار تا سال‌ها برای تنظیم دستگاه نیاز به مراجعه به بیمارستان در هر ساعت از شبانه‌روز داشته باشد که در بیمارستان امام‌رضا(ع) به‌خوبی این رسیدگی‌ها برای بیماران دریافت‌کننده قلب مصنوعی انجام می‌شود و بنا داریم که این قبیل خدمات را پس از انجام عمل، در بیمارستان جوادالائمه(ع) نیز برای بیماران ارائه دهیم.

وی با اشاره به اینکه قیمت این دستگاه به دلیل واردات آن با ارز با قیمت مناسب، ارزان است، تصریح کرد: بسیاری از بیماران نیازمند پیوند قلب در نوبت دریافت پیوند جان خود را از دست می‌دهند، اما قلب مصنوعی می‌تواند جایگزین عمل پیوند قلب شده و سالانه جان بیماران زیادی را نجات دهد.

رئیس بیمارستان تخصصی قلب و عروق جوادالائمه(ع) مشهد افزود: عمل‌های موفقیت‌آمیز دستگاه قلب مصنوعی می‌تواند در آینده اعتماد بیشتری از بیماران را به خود جلب کند و نجات‌بخش جان آنان باشد.

وی ادامه داد: بسیاری از بیمارانی که دریافت‌کننده قلب مصنوعی بوده‌اند، عنوان می‌کنند که این دستگاه برای ادامه زندگی آن‌ها مناسب است و رغبتی برای عمل دوباره پیوند و دریافت قلب ندارند.

دکتر محمدی تأکید کرد: یکی از ویژگی‌های مهم قلب مصنوعی، انجام آن بر روی تمامی بیماران نیازمند پیوند قلب است و بیماران قلبی سنین بالا نیز می‌توانند این قلب را دریافت کنند.

وی ادامه داد: ویژگی دیگر قلب‌های مصنوعی این است که بیمار پس از دریافت آن می‌تواند به زندگی عادی خود برگردد و حتی فعالیت‌های هوازی مانند پیاده‌روی، کوهنوردی، شنا و... را نیز داشته باشد.

رئیس بیمارستان تخصصی قلب و عروق جوادالائمه(ع) مشهد با اشاره به اینکه عمل قلب مصنوعی ۸ سال گذشته برای اولین بار در آمریکا انجام شده است، گفت: این عمل در آمریکا و کشور‌های اروپایی بسیار رایج بوده و از سال گذشته نیز به مشهد آمده است.

دکتر محمدی خاطرنشان کرد: تیم پزشکی بیمارستان قلب و عروق جوادالائمه(ع) تمام تلاش خود را برای موفقیت‌آمیزبودن عمل قلب مصنوعی خواهد داشت و امیدواریم بتوانیم در نجات جان بیماران قلبی سهمی هرچند کوچک داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->